2008-04-27

Hejsan hoppsan!
Ingen styvson kom, gu så skönt de har varit här hemma. Ända är att sambon har varit sur på mig, på grund av att hans son inte ville komma. Men de e ju inte mitt fel. Jag har gjort allt för att han ska kunna träffa honom, har föreslagit bio,fika eller bara göra något på tu man hand. Men inte då....

Själv var jag i Ullared i fredags och shoppade järnet, fick 5 stora kassar fyllda för 1800 kr..

Ha en fortsatt underbar söndag...

2008-04-22

Var på möte på BUP igår, där det bestämmdes att styvsonen ska komma vh. Jag kan ju säga att jag är tveksam till det, men jag sa till min sambo sen att jag kommer att smita någon/några timmar när hans son är här, för att jag ska få andas lite och låta han sköta det mesta som gäller sonen, för vi kom överens om att det jag gör nu, när han har varit här är bara bra för alla parter att jag backar och låter pappan sköta regler o sv gällande sin son.

Sen kom det fram att han har börjat skolka och rymma från skolan och är allmänt bråkig, vill inte göra någonting och blir skitarg om han måste göra något han inte vill, detsamma hemma hos mamma. Men hon vill ju dalta extra mycket med honom så, då får hon göra det. Men jag tänker inte dalta med honom.

Det kommer mer efter helgen..

2008-04-14

Ja ni mina vänner. Helgen har varit kaosartad. Tur att jag var borta hela lördagen, så behövde jag bara umgås med styvsonen i 4 timmar. Söndagen var jobbig, tjata och gnata. Han blir 16 år men beter sig som 4 år, blir bara irriterad på honom. Orkar inte med honom faktiskt. Det ska daltas och man får inte säga till.

Men nu i morse då tog mitt tålamod slut, då tappar han ett helt mjölkpaket och står med armarna i kors. Och frågar vad ska jag göra? Åhh jag blev så arg så jag hämtade skurhinken och ställde den framför honom och frågade vad tror du att du ska göra? Hela kylskåpet var fullt me mjölk och det fick jag skura. Blir så less både på sambon och styvsonen. Fattar inte att inte sambon vågar säga till honom att han ska göra rent efter sig. Skura golvet fick jag också göra till slut..

Nä jag vill inte ha hit ungen något mer. Vi som har haft de så lugnt och skönt.

Han kastade runt på den minsta så han gjorde sig illa..

2008-04-10

Idag fick jag veta att styvsonen kommer i morgon. Kan jag inte bara få fly från allt. Nu ska det tassas på tå och man ska vara övertrevlig. Jag vill inte att han kommer. Men jag måste acceptera det för min sambos skull. Usch vilken helg det kommer att bli. Tur att jag kan fly fältet på lördag i flera timmar..

Skriver mer på måndag...

RSS 2.0