2008-08-22

Samma dravel som vanligt på BUP tydligen och det ska fortfarande tyckas synd om mamman. Det är ju så synd om henne för hon måste leva på sociala och kan inte ge sina barn samma standard som vi kan.. Nä tacka fan för det när hon inte vill jobba. Tror hon att hon ska leva gott då eller?

Finns det en mer sorgligare människa än denna så berätta det för mig isåfall...

Ett roligt test hittade jag på nätet

Attitydtest - optimist eller pessimist?

Hoppas länken funkar...

http://persontester.svd.se/transfer.php?idRegTest=1658&access=0


Själv blev jag

Du är inte alltid optimist, men din optimistiska sida tar ofta över. Du är ganska realistisk och ser för det mesta saker för vad de är. Denna inställning till livet lönar sig, både i ditt privatliv och professionellt. Ditt sätt att se på livet ger dig inte bara mer energi, det gör också att du kan mobilisera dina krafter och fortsätta kämpa när du upplever motgång. Du ska uppskatta och vårda den här sidan hos dig själv, den är en av dina styrkor.

2008-08-06

Hejsan alla trogna läsare!

Vi var på grönan i lördags, men det var bara jag och 3 av barnen som åkte dit, sambon var hemma med våran minsting som har haft vattkoppor och inte var riktigt kry ännu och tur var väl det som det regnade i lördags. Så hade styvsonen kommit till oss så hade han fått varit hemma med sin pappa och lillebror, för jag hade inte orkat ha honom med mig..

Ni ska få veta också att sambons ex bryter överenskommelser när det gäller umgänget och det ska sdambon och hans ex prata om framöver på mötena när dom ses på familjecentret.. Så vi får väl ses vad som händer på den fronten..

Den 22/8 är det möte på BUP, då ska sambon gå själv, för jag ska vara hemma med Filip eftersom han är ledig från dagis då, för personalen ska på utb...


Skriver mer när jag har något att berätta....

RSS 2.0