2008-01-31

Tyvärr har jag inget intressant att berätta om mötet, för det blev inget möte, sambons ex avbokade mötet på grund av lite snuva. Får se om det blir något möte eller inte framöver.

2008-01-29

På torsdag ska jag sitta på ett möte med sambons ex. Jag sa till sockillen som ringde mig igår, att pratar hon bara om sig själv och sina problem, så tänker jag gå ifrån mötet. Och jag gör det för sambons barns skull inte för hennes, som hon tycks tro. Nä nu ska hon ner på jorden, ingen annan vågar ju säga åt henne. Så på torsdag skriver jag mer.

2008-01-22

Nu är jag så arg så jag kokar över snart. Nu gnäller sambons ex över att jag har köpt en ny jacka till deras dotter och att den måste ha varit dyr eftersom det var en märkesjacka från Stadium. Avundsjuk är apan rent ut sagt. Herregud jag fick 2 jackor för priset av 1 jacka, så varför inte passa på så att båda tjejerna fick varsin ny jacka, alltså min dotter och styvdottern.

Trött trött är jag på henne! Fattar inte att hon inte kan lägga pengar på barnen istället för att hacka på vad jag köper..

2008-01-17

Min sambo var på möte igår med sitt ex och hennes sambo, jag kunde tyvärr inte vara med. Men dom kom inte fram till så mycket. Sambons son ska nu bo här vh. Men biomamman satt och ojade sig över allt tydligen igår och det är så synd om henne. Usch börjar bli less. Stackars människa som måste ömka sig själv så mycket.


1/1-08

Min sambo vill ha sonen 18-21 januari, men får till svar att dom måste gå via socialen. Så min sambo är otroligt besviken på sitt ex nu. Så jag sa till honom att han skulle kontakta FR och få lite stöd och hjälp. Men han svarar mig då, att dom kommer att gå på mammans linje. Och då skiter han i allt. Men det sa jag att inte får göra, utan han måste hålla kontakt med sin son vad som än händer.

Men jag vet inte vad jag ska göra mer för att stötta honom.
Någon som kan ge mig några tips?

2007-12-26


Jag som bävade för julhelgen, när styvsonen skulle komma. Det gick bättre än väntat, men visst tassade vi på tårna, han har ju inte varit här på 2 månader så. Den som blev gladast var minstingen i familjen.

Men nu börjar andra problem istället. Biomamman tycker att dom ska gå via soc för att pappan(min sambo) vill börja ha sin son 1 helg i månaden till att börja med och det vill sonen också. Men helst inte mamman, för hon är rädd för att förlora massa pengar i underhåll! Hur ska jag kunna hjälpa min sambo med att tackla detta nu?

2007-12-09


I söndags mailade min sambos ex honom och skrev att om inte jag vill lägga ner tid på deras son, så behöver han ju inte komma i julhelgen. Då mailade min sambo tbx och skrev att det är umgängessabotage och han tänker ta det till FR då! Hon är inte klok denna människan!

Just nu är det lugnt! Men att få ihop 2 familjer det är inte lätt!

Ska bli roligt å se hur julen blir, när vi alla är samlade!


2007-12-08

Idag pratade min sambo med sitt ex och hon beklagade sig för honom att jag inte tänker lägga ner lika mycket tid på deras barn som jag tänker göra på mina egna, men herregud deras barn har en mamma och en pappa som kan ta hand om dom. Nä hon tycker att alla ska göra allt åt henne och det ska tyckas synd om henne också. Är innerligt less på denna människan!

2007-12-06

Hade vi  möte på BUP med alla insatser, så som socialen,familjcentret, läraren,läkare, kontaktfamilj m fl!

Vi kom inte fram till något konkret, men jag sa vad jag tyckte och kände.   Som sagt det blir ju fler samtal, eftersom jag sa att jag inte orkar längre vara den som ska hålla i alla trådar och att mina barn är priroritet nr 1 för mig, nu när det deras pappa har cancer, så måste jag ju stötta mina barn.  Men det föll ju inte biomamman i smaken såg jag. Jag har 2 till på min sida förutom sambon, som också förstår att jag måste göra det jag gör! Jag måste ju sätta ner foten och säga att nu orkar jag inte längre.

RSS 2.0