2008-12-10

Sambons dotter hade glömt sin mobil-laddare här hos oss i måndags när hon åkte till sin mamma. Mamman sms:ade tidigt på tisdagmorgonen om det och sambon svarade att han tyvärr inte hade tid att lämna den, för han skulle på möte o sen jobba, men att dottern kunde hämta den själv. Det var väl så långt.. Men så sms:ade hon igen och tyckte att han borde lämna den men han sa nej,hinner inte. Men du kan ju sms:a och fråga C om hon kan lämna den. Men icke sa nicke.. Så när sambon kom hem så såg han att dottern inte hade hämtat laddaren, så han sms:ade o frågade om inte dottern var i behov av den? Fick svar tillbaka, att de var för jobbigt för dottern o hämta den o för att han inte orkade lämna den,så fick det vara. Då sms:ade han tillbaka att fråga C då om hon kan möta dig och lämna den? Då fick han svar tillbaka att hon kommer inte svara mig och hon HATAR ju mig skrev hans ex i ett sms tillbaka till min sambo..  Så då fick det vara när det gäller laddaren...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det enda jag ser är ett sårat barn eller snarare två som hamnar i kläm när ni vuxna inte kan eller vill bete er som vuxna. Visa kärlek och omsorg för barnen oavsätt om det är egna eller plus barn, för barn är vad dom är inte monster och framförallt inte vuxna för det är ni.

2008-12-15 @ 00:46:36
Postat av: alias anneli

I detta fall, varför kunde inte mamman hämta laddaren om dottern nu glömt den?



Förstår helt att pappan hade annat bokat o INTE ska behöva fixa till allt, för sakens skull!



Ni 'två mammor' suger orken ur varandra :-( . Det är alldeles för tidskrävande och tärande allting. Tänk vad tid och planerande som går till spillo för er. lider med dig KRA*M!!!!!

2008-12-23 @ 15:02:19
URL: http://www.kjellhaglund.com/ki_andning.htm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0