2008-03-20

Som det ser ut nu så vill inte styvsonen komma alls till oss. Som sagt jag sörjer inte över det. Men det gör däremot sambon, så jag försöker stötta honom. Men han vill knappt ta kontakt med sin son, han är rädd att han ska bli ännu mer ledsen om sonen säger rent ut till honom att han inte vill komma.

Som sagt styvsonen tycker ju det är bekvämast att vara hos mamma, där han får göra som han vill. Vi får väl se vad som händer här framöver.....

Kommentarer
Postat av: Anne (Fragile Angel)

Vilken dryg mamma (xet)... Jag hoppas att det löser sig till det bästa för alla inblandade.

2008-03-26 @ 11:21:19
Postat av: Nettan

Tänkte på en grej...
Vad är uppgjort, jag menar finns det en dom på att sonen ska vara hos er/sin far el är det mamman som vill och behöver avlastning?
Sonen verkar ju inte vilja vara hos er...
varför då tvinga honom.. -tänker jag.
Och det är klart, med alla händelser som varit och att han ej känner sig så önskad (du och sonen drar ej jämnt) så vill han såklart inte va hos er.

Kan inte sonen träffa sin far över dan då och då istället..detta kanske vore en bättre lösning, dom kunde gå å äta, gå på bio, spela biljard, se nån match -beroende på vad han är intresserad av. så slipper både han komma till er som han ej vill och du slipper ha honom i ditt hem...när det nu verkar vara så konfliktfyllt.

Sköt om dig.

2008-04-26 @ 11:43:45
URL: http://nettans.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0