KAMERA

Hoppas att jag får testa den nya vattentätakameran Ricoh PX   http://www.youtube.com/watch?v=lo9gcfI_Cwk


2011-01-14

Nytt år och nya friska tag. Min minsta fick inte träffa sina syskon på sin pappas sida innan jul. Tyckte inte det behövdes eftersom han mår så dåligt efter dessa träffar. Sambons ex skickar ett sms om det döe han väl inte av, när sambon sa att minstingen inte följer med, att han inte dör av att träffa dom. Elakt jag vet, men jag vill inte att min son ska må dåligt efter när han har träffat sina andra syskon så då får det vara.

2010-09-18

Sambon var och pratade med några på socialen. Han blev kallade till ett möte där angående dottern. Där det kommer fram att dottern har blivit mobbad sen vt,hennes bror vill ha sex med henne och så fick han berätta hur allt har varit och är. Soctanterna har ju gjort hembesök hemma hos hans ex och ville få några saker bekräftade. Dom frågade också hur han skulle ställa sig till om hon flyttade hem till honom. Jag fick veta allt detta igår. Jag sa som det var om hon flyttar hit då får han ta allt ansvar gällande henne, då börjar han gnälla över att han måste lägga om sina tider och allt. Men JAG då? Varför ska jag alltid rätta mig efter alla andra? Det är inte min dotter inte mitt ansvar. Herregud jag har lagt ner 6 år på hans dotter utan att någon har brytt sig om det.. Så nu e de slut me de..   Tänker jag rätt?

Torsdag 13 maj 2010

Hallå alla som läser och har läst min blogg.

Tyvärr har det inte hänt något nytt när det gäller sambons barn. Dom hade först sagt att dom skulle komma en helg och stanna hela helgen. Jag hade ju inte tänkt vara hemma då, utan sambon hade fått skött allt själv. Men som vanligt så ändrar sig hans barn som vanligt.. Så nu har sambon lagt allt på is..

Konstig känsla

Träffade sambons dotter för ett tag sen när vi handlade. Först kramade hon sin pappa och sen mig, men jag kände absolut ingenting för den kramen, ungefär som att krama en okänd. Hoppas att ni förstår vad jag menar?? Kan man bli så känslokall?

2009-12-28

Fick veta för några dar sen att sambons dotter också har ADHD. Så nu har väl mamman fullt upp hemma hos sig...

2009-10-06

Sambons barn skulle ha kommit i helgen. Först var det gnäll över att vi inte hade någon toast kvar, så då ringde mamman o skällde o gapade över det. Jaja sen var de sagt att dom skulle komma ändå o idag får sambon ett sms om vi inte har en viss tv-kanal då kommer inte barnen.. Nähä liksom skit i det då..

2009-09-16

Ska nog lägga ner denna blogg...

2009-08-29

Tyvärr har det inte hänt något nytt sen senast. Barnen vill knappt prata me sin pappa.

2009-06-04

Lördagen den 30/5 skjutsade min sambo mig o min dotter till frissan, hans barn bor i närheten. Så han ringde för att kolla om dom ville träffas. Men båda sa NEJ har inte tid..  Hur kan man göra så mot sin egen pappa???????

2009-05-13

I dag ringde dom från sambons dotters skola. Nu ska dom gör en utredning på henne för hon har koncentrationsvårigheter och har svårt för läsningen + en massa annat. Detta tjatade jag om redan när hon var 6 år och bad min sambo att kolla upp detta för dotterns skull, nu när hon slutar 6:an ska dom göra det.  Hur sjukt är inte det? Ja och för det andra så har ju inte föräldrarna varit på så mycket heller för den delen...

2009-04-27

Fick höra i fredags att sambons äldsta son lever rövare i skolan, skolkar, slår sina klasskamrater och detta fick jag höra av en av mammorna som har sin son i samma klass och att sambons ex inte orkar följa med sonen till tandläkaren utan vill att klasskompisar ka göra det istället..  Blir ej klok på denna mamma.

2009-04-20

Ingenting nytt har hänt här. Barnen svarar inte när sambon ringer, han har ringt nu i helgen. Så nu har han givit upp helt och hållet..

Till Anonym 28/3

Vad syftar du på? Att han har förgript sig på henne eller?

2009-03-23

Hejsan!

Nu får inte sambon ha kontakt med sin dotter via sms längre. Utan all kontakt ska gå igenom hans ex. Så jag kan ju säga att han har lessnat nu. Men är man mamma då kan man göra som man själv vill och behagar..

Men det kommer väl en dag när barnen fattar vad deras morsa går för..

Bye bye

RSS 2.0